Kapcsolat

Támogatás: + 36 1 437 6655
Home mit válasszak? automata SSL tanúsítványt?
 

SSL védelem webáruházon

Mint a legtöbb webes szolgáltatás, úgy alapesetben egy webáruház internetes oldala is HTTP protokollon keresztül érhető el. Ekkor minden adat, ami az oldalon való böngészés közben a vásárló és az áruház között áramlik az interneten, titkosítatlan, és a megfelelő eszközökkel illetéktelenek által hozzáférhető, kiolvasható, tehát védtelen.

 

Ha Ön webáruházat üzemeltet, akkor a vásárlóitól az értékesítéshez olyan adatokat kell bekérnie, mely az oldalon belüli regisztrációhoz, a későbbi belépésekhez, rendelésekhez, számlázáshoz és a fizetésekhez szükségesek. Ezek olyan összetartozó személyes adatok (nevek, email címek, telefonszámok, rendelési, számlázási és bankkártya adatok), melyek jól jellemeznek egy ügyfelet/vásárlót és együttesen alkalmasak arra, hogy illetéktelen kezekbe kerülve visszaéljenek velük és ezzel komoly károkat okozzanak. Egy védtelen webáruház az adatlopások egyik legkönnyebb célpontja és az online adatszivárgások egyik legfőbb forrása a weben. Minél nagyobb a vásárlói kör, annál nagyobb a webáruház felelőssége, hogy a vásárlók adatait megvédje.

 

A böngészőkben megtalálható egy olyan technológia, mely szinte észrevétlenül képes a végpontok (a szerver és a kliens gép), tehát a webáruház és a látogatók számítógépei között zajló összes adatot böngészés közben titkosítani. A technológia az úgynevezett SSL titkosítás, mely egy SSL tanúsítvány megvásárlásával és telepítésével gyorsan aktiválható és nagyon magas fokú online adatvédelmet nyújt. Egyetlen lépéssel Ön így az egész webáruház webes adatforgalmát biztonságossá teheti vásárlói, partnerei és saját maga számára is, mellyel azon kívül, hogy titkosítja az online szolgáltatás során utazó összes kritikus adatot, a hozzáadott értékkel egyúttal a minőségi e-kereskedelmi szolgáltatások piacára is pozícionálja webáruházát.

Ahol bizalom van, ott üzlet is. Aktiválja webáruháza oldalán az SSL technológiát, hogy a minőségi szolgáltatás nyújtásával vásárlói és partnerei már csak a termékekre fókuszálhassanak!

Vásárlás