Kapcsolat

Támogatás: + 36 1 437 6655
Home mit válasszak? klasszikus SSL tanúsítványt?
 

Dokumentum ellenőrzött KLASSZIKUS SSL (OV) tanúsítványok

A KLASSZIKUS (OV) SSL tanúsítványokat akkor érdemes használni, ha a titkosításon és a domaint kiszolgáló szerver hitelesítésén túl a tanúsítvány tulajdonosának, szervezetének azonosítása és tanúsítványba kerülése is elsődleges szempont a bizalom megerősítése érdekében. Minden esetben javasoljuk, amikor jelentősebb forgalmú e-kereskedelmi weboldalt, e-ügyviteli felületet, levelezőszervert üzemeltet, vagy online szolgáltatása során (például ügyfélkapun keresztül) kritikusan érzékeny adatokat kezel, online csoportmunkát vagy távoli céges elérést biztosít. A tanúsítvány kiadásának feltétele a szervezet és a jogosult igénylő azonosító dokumentumainak hiteles ellenőrzése, mely után a tanúsítványba a szervezeti adatok is bekerülnek. E tanúsítvány típus sokkal több információt ad a felhasználó részére, mint az automata SSL tanúsítvány, így kiválóan alkalmas azonosításra és az interneten keresztüli sikeres adathalász támadások minimalizálására. Kibocsátásuk során (a tanúsítvány osztályától függően) az alábbi fő azonosítási folyamatok történnek meg:

 

 • Cég, szervezet azonosító dokumentumainak bekérése
 • Domain használati jogosultság ellenőrzése
 • Igénylést végző személy jogosultságát bizonyító szervezeti meghatalmazás bekérése
 • Igénylést végző személy azonosító dokumentumainak ellenőrzése
 • Személyes megjelenés a NETLOCK Kft. székhelyén vagy közjegyző előtt ('A' és 'B' osztályban)

 

 

Előnyei:

 • Magas szintű bizalom: Mivel a cég, szervezet neve rögzítve van a tanúsítványban, így nagyban segíti az oldal látogatóját abban, hogy megbizonyosodjon az oldal üzemeltetőjének kilétéről. Ez növeli az oldal iránti bizalmat, ami az online szolgáltatások, online értékesített termékek iránti érdeklődést, keresletet jelentősen befolyásolhatja.
 • Adathalászat minimalizálása: Mivel a tanúsítványban rögzítésre kerül a cég, szervezet neve, így az online szolgáltatás használója, ügyfele az érzékeny adatok megadása előtt megbizonyosodhat arról, hogy az információkat valóban annak adja át, akinek azt ténylegesen akarta.
 • Multi-domain védelem: Az automata SSL tanúsítvánnyal ellentétben bizonyos klasszikus SSL típusok (wildcard, UCC) egyidejűleg több domain védelmét is el tudják látni
 • Felelősségbiztosítás: A tanúsítványok magasabb felelősségbiztosítási értékkel rendelkezhetnek, így a képviselt bizalmi értékük is magasabb
 • Fizethetőség: a tanúsítvány nem csak elektronikusan, hanem hagyományos módon, átutalással is fizethető, illetve opcionálisan utólagos fizetés is kérhető.

 

Hátrányai:

 • Sebesség: A hiteles, dokumentum alapú azonosítási folyamatok miatt a tanúsítvány kibocsátása több napot is igénybe vehet, mely a megrendelő "aktivitásától" (dokumentumok benyújtásától, személyes azonosítástól) is függ.
 • Ár: Mivel az ilyen típusú tanúsítványok kibocsátása nem automatikus, a tanúsítvány több adatot tartalmaz és a kibocsátáshoz elengedhetetlen végigjárni a NETLOCK azonosítási folyamatait, így ezek a tanúsítványok magasabb áron érhetőek el, mint automata SSL tanúsítványaink.

 

 

NETLOCK KLASSZIKUS SSL (OV) tanúsítvány vásárlása

 


 

Amennyiben dokumentumok beadása nélkül, bankkártyás vagy PAYPAL-os fizetéssel, azonnal, a lehető legkedvezőbb árú SSL tanúsítványhoz szeretne jutni, akkor válasszon domain ellenőrzött AUTOMATA SSL (DV) tanúsítványaink közül!

 

Információk az AUTOMATA (DV) SSL tanúsítványokról