Kapcsolat

Támogatás: + 36 1 437 6655
Home rólunk cégismertető
 

Cégismertető

NetLock székhely képe NETLOCK Informatikai és Hálózatbiztonsági Kft.
cím: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.
telefon: +36 1 437 66 55
fax: +36 1 700 2828
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
bankszámlaszám: 10918001-00000428-19900023
adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-50145/2012
cégjegyzékszám: 01-09-563961
adószám: 12201521-2-42

 

NetLock – a magyar hitelesítés-szolgáltatás vezető vállalata

A NETLOCK Kft. Európa egyik első minősített hitelesítés szolgáltatója; megoldásai az egész világon elfogadottak. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, tanúsító szervezetek által és hatóságilag egyaránt ellenőrzött technológiai háttérrel, valamint számos referenciával rendelkezik.


Az első minősített hitelesítés-szolgáltató

A NETLOCK alaptevékenysége a hitelesítés szolgáltatás, amely mellett a PKI-tanácsadás és a PKI-rendszerintegráció területén is igénybe vehetők szolgáltatásai. Így az ügyfelek teljes körű szolgáltatást és támogatást kapnak az új, elektronikus aláírást használó folyamatok, illetve technológia bevezetése során. A cég munkatársainak kiemelkedő szakmai tudása és átfogó piacismerete teszi lehetővé, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokhoz juthassanak hozzá. A NETLOCK kreatív csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy alaptevékenysége mellett új, innovatív szolgáltatásokat is indítson, illetve azokban részt vegyen. E megoldások a közösségi szolgáltatások igénybevételét modernizálják, illetve lehetővé teszik a környezettudatosabb, a papír nélküli munkavégzést, nagyfokú adatbiztonság és hiteles kommunikáció mellett.

Cégünk a hagyományos hitelesítés-szolgáltatási üzletág mellett a tanácsadási és rendszerintegrációs üzletágban is jelentős tapasztalatot halmozott fel.

A NetLock tevékenységének három fő területe:
  • Hitelesítés-szolgáltatás keretében a NETLOCK tanúsítványkiadási, időbélyegzési és archiválási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek mind fokozott biztonságú, mind minősített szinten.
  • Tanácsadás szolgáltatása során a NETLOCK ügyfelei igényeinek megfelelően a nyilvános kulcsú infrastruktúra (PKI) kialakításához és bevezetéséhez szükséges stratégia kialakítását, jogi, eljárásrendi és technikai tanácsadást, tervezést végez. A NETLOCK tanácsadói folyamatosan vesznek részt különböző PKI tanácsadási projektekben.
  • PKI rendszerintegráció keretében az elektronikus aláírás, titkosítás, időbélyegzés, illetve archiválás bevezetéséhez szükséges technikai eszközöket nyújtja a NETLOCK és a piacon egyedülálló, platformfüggetlen integrációs szaktudásával illeszti azokat ügyfelei informatikai infrastruktúrájába. Folyamatosan bővülő referenciái bizonyítják, hogy a legkülönbözőbb igényekre is képes sikeres megoldást nyújtani.