Home rólunk minőségpolitika
 

minőségpolitika és gazdasági szerepvállalás

Minőség és garancia

A hazai hitelesítés-szolgáltatói piac vezetõ szállítójaként, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, minõségileg ellenõrzött technológiai háttérrel és referenciákkal rendelkezünk. Munkatársaink kiemelkedõ szakmai hozzáértéssel és nagyfokú piacismerettel készen állnak arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák Ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink felelősségbiztosítással rendelkeznek, eljárásrendünket a Magyar Közjegyzõi Kamara is elfogadta. Ügyfeleink adatait kellõ gondossággal és maximális biztonsággal kezeljük, adatkezelési megoldásunkat az adatvédelmi biztos nyilvántartásba vette. Mindezekre a belsõ ellenõrzési és kontrollrendszerünk, a több éve folyamatosan fenntartott ISO 9001:2002 minõségbiztosítási rendszerünk, a WebTrust for CA metodológián alapuló auditunk és a Nemzetközi Hírközlés Hatóság évenkénti felülvizsgálata nyújt biztosítékot.

 

Gazdasági szerepvállalás

Magyarországi tevékenységünk során – az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal és az államigazgatás egyéb szerveivel együttmûködve – a kezdetektõl azon fáradozunk, hogy megfelelõ szabályozási környezetet alakítsunk ki az elektronikus aláírás alkalmazásához, konkrét intézkedésekkel támogassuk az elektronikus aláírás társadalmi szintû elterjedését és gyorsítsuk a hatósági eljárásokat.

További célunk, hogy a PKI technológia segítségével nemzetközi színvonalon, magyar szolgáltatóként, versenyképesen biztosítsuk a webes titkosításhoz szükséges SSL tanúsítványok kibocsátását, így segítsük az interneten keresztül zajló biztonságos online szolgáltatások, e-kereskedelem és e-ügyvitel terjedését, és az ezekkel kapcsolatos adatszivárgások minimalizálását.


Szolgáltatásaink olyan elektronikus technológiák mûködéséhez járulnak hozzá, amelyek elõsegítik a hiteles és védett elektronikus kommunikáció, ügyintézés, valamint az információs társadalom fejlõdését.

 

Szolgáltatásaink segítségével valósul meg például:

 

  • az elektronikus számlázás, amelyhez fokozott biztonságú és minõsített elektronikus aláírást és idõbélyegzõt nyújtunk;
  • az elektronikus archiválás, amelyhez szintén fokozott biztonságú és minõsített elektronikus aláírást és idõbélyegzõt nyújtunk;
  • a weboldalak, online szolgáltatások védelme, amelyrõl az egész világon elfogadott SSL tanúsítványok kibocsátásával gondoskodunk;

 

Tevékenyen részt vettünk az elektronikus aláírás magyarországi elterjedését segítõ szervezet, a 2003. decemberében megalakult Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ) megalapításában is.