Kapcsolat

Támogatás: + 36 1 437 6655
Home teszt center rosszul beállított SSL tesztje
 

Rossz weboldalon használt SSL tanúsítvány tesztje

Az alábbi weboldalon tesztelheti, hogy milyen hibaüzenetet kap, ha egy hiteles és megbízható hitelesítés-szolgáltatótól származó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, de a tanúsítványban szereplő név (webcím, domain) nem egyezik meg azzal a weboldallal, ahová az SSL tanúsítványt telepítették.

 

A példa oldalhoz kattintson ide.

 

Miért ne fogadjak el és használjak ilyen tanúsítványt?

 

Nagyon fontos, hogy ezeket a tanúsítványokat a felhasználók semmilyen esetben se tekintsék megbízhatónak, mivel a tanúsítványt más weboldalon próbálják felhasználni, mint amire ki lett adva. Ha a felhasználó a böngésző által adott hibaüzeneteket ilyenkor mégis elfogadja, az kitűnő lehetőséget nyújt az adathalászoknak, hogy saját weboldalukkal a felhasználók bizalmába férkőzzenek és tőlük később visszaélésre alkalmas adatot kérjenek be. A meglátogatott weboldaltól eltérő domainre szóló SSL tanúsítványok használata hibás és egyúttal gyanús, ezért ezek a weboldalak kerülendők.

 

Javasoljuk, hogy az ügyfeleknek nyújtott online szolgáltatását, weboldalát, webshopját mindig érvényes NetLock SSL tanúsítvánnyal védje.

 

Tekintse meg érveinket, hogy miért használjon NetLock SSL tanúsítványt.

 

 


 

Terméktámogatás kép

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre,

vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:


+36 1 437 66 55

hétfő-csütörtök: 08:30-17:00, péntek: 08:30-14:00