Kapcsolat

Támogatás: + 36 1 437 6655
Home teszt center self-signed tanúsítvány tesztje
 

Self-signed (önaláírt) tanúsítvány tesztje

Az alábbi weboldalon tesztelheti, hogy milyen hibaüzenetet kap, ha érvényes, de nem hitelesítés-szolgáltatótól származó, úgynevezett self-signed (önaláírt, saját maga által hitelesített) tanúsítványt használ egy weboldal, illetve ha nem is azon az oldalon használja azt, ahová kibocsátotta.

 

A példa oldalhoz kattintson ide.

 

Miért ne fogadjak el és használjak ilyen tanúsítványt?

 

Ha ilyen tanúsítványt használ a weboldalán vagy online szolgáltatásában, akkor az oldal használói minden egyes alkalommal, amikor a weboldalt használni szeretnék, hibaüzenettel fognak szembesülni. A self-signed tanúsítványokat illetéktelenek bármikor le tudják másolni és annak felhasználásával hamis biztonságérzetet alakíthatnak ki a weboldal látogatóiban. Az így elnyert "bizalommal" adathalász támadást indíthatnak, amivel óriási károkat okozhatnak az ügyfeleknek, felhasználóknak, és így közvetlenül az Ön termékének, cégének is.

 

Javasoljuk, hogy kizárólag megbízható, hitelesítés-szolgáltatótól származó SSL tanúsítványt használó oldalon adjon meg bizalmas információkat, illetve ilyen szolgáltatótól (pl: NetLock SSL) származó tanúsítvánnyal védje saját weboldalát, online szolgáltatását  is.

 

Tekintse meg érveinket, hogy miért fontos a NetLock SSL tanúsítványok használata.

 

 


 

Terméktámogatás kép

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre,

vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:


+36 1 437 66 55

hétfő-csütörtök: 08:30-17:00, péntek: 08:30-14:00